Xeiling, jouw partner voor spanplafonds in Knokke

Op zoek naar de perfecte partner voor je spanplafonds in Roeselare? We introduceren je graag in de vele mogelijkheden bij Xeiling.

standaard spanplafond appartement kust

Waarom kiezen voor een spanplafond in Knokke?

Een spanplafond heeft enorm veel mogelijkheden. Bij nieuwbouwprojecten zorgt het voor een strakke, moderne look, terwijl het bij renovatiewerken eventuele mankementen of scheuren kan verbergen. Bovendien is een spanplafond ook perfect voor vochtige ruimtes en kan je verschillende zaken integreren, zoals bijvoorbeeld lichtarmaturen, rookmelders of speakers.

Nog een groot voordeel? Wie kiest voor een spanplafond in knokke, hoeft geen grote verbouwingen te vrezen. Integendeel! Doorgaans kan het meubilair gewoon blijven staan, hoeven we helemaal niets uit te breken en is het plafond dezelfde dag nog klaar.

Een greep uit de mogelijkheden bij Xeiling

  • Standaard spanplafond. Dit type spanplafond zien we veruit het meest. Bij mensen thuis, maar ook in winkels en kantoren.
  • Akoestisch spanplafond. Een spanplafond met akoestische isolatie is extra geluidsabsorberend. Heeft jouw interieur veel ‘harde materialen’, zoals beton, glas of een gietvloer, dan heb je wellicht veel galm. Met een akoestisch spanplafond (en bijhorende spanwanden) kan je dit probleem aanpakken.
  • Lichtdoorlatend spanplafond. Deze toepassing wordt ook wel een lichtplafond genoemd. Er wordt ledverlichting boven het spanplafond geplaatst, wat voor een lichtgevend oppervlak met bijzondere uitstraling zorgt. Voor de lichtbakken hebben wij standaard uitvoeringen, maar bieden we eveneens maatwerk aan.
  • Spanplafond met print. Waan jezelf in de Sixtijnse Kapel dankzij je uniek bedrukt spanplafond. Deze plafonds zorgen voor charme, elegantie en een vleugje originaliteit. De ruimte krijgt instant een andere sfeer.
  • Antibacterieel spanplafond. Ook in ruimtes die hoge hygiënenormen hanteren, zoals bijvoorbeeld dokterspraktijken en schoonheidsinstituten, is een spanplafond perfect inzetbaar. Onze plafonds met antibacteriële doeken zijn hiervoor de ideale oplossing.
  • Andere speciale wensen? Neem vrijblijvend contact op met de experts van Xeiling en we overlopen graag de mogelijkheden voor jouw project.

Waarom Xeiling voor je spanplafonds in Knokke?

Xeiling is gelegen in de Ardooisestraat in Emelgem (Izegem), op slechts enkele minuutjes rijden van Knokke. Daardoor kunnen wij een snelle, feilloze service verzekeren voor onze spanplafonds in Roeselare. Dankzij onze jarenlange ervaring staat Xeiling dan ook garant voor een correcte planning en vlotte plaatsing. Bovendien beschikken niet alleen onze monteurs over de nodige expertise, ook de gebruikte materialen zijn van topkwaliteit. Zo gebruiken we uitsluitend duurzame en milieuvriendelijke doeken

Last but not least: zowel particulieren als professionals kunnen een beroep doen op de diensten van Xeiling. Wij staan dus paraat voor een nieuw plafond bij jou thuis, maar werken ook samen met architecten en aannemers. Steeds geldt er tien jaar garantie op het materiaal en de plaatsing.

Samenwerken met Xeiling voor je spanplafonds in Knokke?
Neem nu vrijblijvend contact op voor een afspraak.

Vraag uw offerte