Wanddecoratie

Onze wandbekleding is de perfecte oplossing voor wie een alternatief zoekt voor pleisterwerk, schilderen of behangen.

Onze wandbekleding varieert van puur decoratief tot probleemoplossend. Kies voor een bedrukte spanwand met of zonder ledverlichting. Of optimaliseer de akoestiek in uw ruimte met een akoestische spanwand.

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bedrukte spanwand

Een spanwand is eigenlijk hetzelfde als een spanplafond. Hierbij wordt een polyester geweven doek voor de bestaande muur gespannen, waardoor de oude muur volledig aan het oog wordt onttrokken.

Lees meer
akoestische spanwand restaurant

Een akoestische  spanwand is geluidsabsorberend en verbetert de akoestiek door de galm in de ruimte te verminderen. Na het plafond is de wand het meest gebruikte oppervlak voor akoestische oplossingen.

Lees meer
textielframe met print

De combinatie van textielframes en bedrukt canvas vormt de basis voor creatieve en unieke wanddecoraties. Textielframes worden veel gebruikt voor reclame, bijvoorbeeld in beurzen, showrooms en ontvangsthallen.

Lees meer
Ledframe met print

Een ledframe is een textielframe voorzien van ledverlichting. Een ledframe geeft een ruimte meer dimensie, sfeer en een moderne uitstraling. Ledframes met print zorgen ervoor dat een boodschap zowel in het licht als in h…

Lees meer

Vraag uw offerte