Xeiling realisatie
Xeiling realisatie
Xeiling realisatie
AF-Fotografie_AF14830
IMG_3942bis
20_casandra_04-scaled

Expert in spanplafonds, wanddecoratie en
akoestische oplossingen

Xeiling bv uit Emelgem is leverancier en installateur van spanplafonds, bedrukte wanden en akoestische oplossingen.

Xeiling heeft een jarenlange ervaring in het plaatsen van spanplafonds en bedrukte wanden. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige producten van Europese makelij. Expertise en een efficiënte werkwijze zorgen ervoor dat elk project tot in de puntjes wordt verzorgd.

Wij kunnen elk project aan, of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie. Wij werken samen met particuliere klanten, architecten, interieurontwerpers en aannemers voor zowel residentiële en commerciële projecten. Van kleine woningen tot grote projecten, Xeiling heeft de juiste oplossing.

Xeiling staat voor: persoonlijk contact, innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid.

Expertise die blijft hangen!

Onze troeven

Correcte planning & vlotte plaatsing

Een goede planning is van cruciaal belang. In samenspraak met de klant wordt de datum van installatie zorgvuldig ingepland. Geen ingrijpende verbouwingen. We hoeven niets uit te breken en je meubelen blijven gewoon staan. In de meeste gevallen binnen 1 dag gemonteerd.

Onbeperkte mogelijkheden

Een saaie en onopvallende realisatie is niet ons ding. Wij houden ervan sfeervolle oplossingen te creëren en de ruimtes uitnodigend mooi te maken. Er zijn spanplafonds en -wanden voor elke stijl. Van landelijk tot flamboyant, van kleurrijk tot sober. Verlichting en luidsprekers zijn perfect te integreren. Of een print naar jouw keuze.

Duurzaam & milieuvriendelijk

Onze polyester spandoeken zijn vrij van kankerverwekkende stoffen en stoten geen vluchtige organische stoffen uit in de lucht. De spandoeken voldoen aan de keurmerken A+ en GREENGUARD Gold. Aan het einde van hun levenscyclus kunnen de spandoeken worden gebruikt voor het maken van andere producten. 100% recyclebaar.

Akoestische meerwaarde

Een akoestisch doek is voorzien van kleine gaatjes, 250.000 microperforaties per vierkante meter om precies te zijn. Dankzij deze perforaties neemt het plafond de geluidstrillingen op in plaats van ze te weerkaatsen zoals een gewoon spanplafond. In optie kan een extra laag akoestische isolatie boven het doek worden voorzien. Hierdoor wordt de galm sterk verminderd. Het resultaat is een rustgevende ruimte met een perfecte akoestiek.

Persoonlijke aanpak

Voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten kan u bij ons terecht. Wij werken rechtstreeks voor particulieren, maar ook samen met architecten en aannemers voor zowel residentiële als commerciële projecten.

Garantie

Een sterk product met 10 jaar garantie op materiaal en plaatsing.

Meerwaarde door samenwerken

Om je plafond of wand een moderne en stijlvolle upgrade te geven, is Xeiling uw geschikte partner. Je krijgt van ons correcte informatie en de juiste oplossing, op basis van onze kennis en ervaring. Die informatie vormt het fundament van een sterke relatie tussen de klant en Xeiling. We staan voor een open dialoog waarbij ook jouw mening belangrijk is. Een vertrouwensband staat garant voor een succesvolle samenwerking!

Keurmerken &
certificaten

Alle leveranciers streven ernaar hun ecologische voetafdruk te verkleinen, van de productie tot de levering van afgewerkte producten. Onze producten voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid, kwaliteit, hygiëne en duurzaamheid. Wij garanderen dit met een aantal internationaal erkende certificaten en keurmerken.

Vraag uw offerte