Akoestische wandbekleding Wood & Felt

Een trend in interieurdesign!

WOOD & FELT - akoestische wandpanelen van PET-vilt, bekleed met MDF met een laag duurzaam houtfineer.

Onze prachtige WOOD & FELT panelen hebben een zeer breed toepassingsgebied. Ze worden gebruikt door de horeca, kantoormeubelindustrie, architecten, consumenten en interieurontwerpers.

Onze houtpanelen zijn verkrijgbaar in rustiek eiken, natuurlijk eiken, verouderd eiken, walnoot, natuurlijk grijs, houtskool en zwart. Het zwarte of grijze PET-vilt heeft de hoogste geluidsabsorptie klasse A. Dit vilt dempt op betrouwbare wijze het geluid in de ruimte en vermindert de nagalm.

De panelen zijn verkrijgbaar in twee maten: 2400 x 600 x 22 mm of 600 x 600 x 22 mm.

Xeiling

Lambrisering & eindlatten

Lambrisering panelen worden onderaan muren of wanden geplaatst om een ruime esthetiek te creëren. De panelen kunnen muren beschermen en oneffenheden en beschadigingen bedekken, waardoor ze tegelijkertijd een rustieke, rijke uitstraling en een moderne look krijgen. Ze worden geleverd in de maat 130 x 52 cm maar zijn goed te customizen.

Eindlatten zijn ideaal om een project perfect af te werken. Eindlatten worden toegepast om volle paneelranden naadloos met elkaar te verbinden en geven het uiterlijk van massief hout.

Exclusieve verlichting voor in huis

Met LED-strips creëer je gemakkelijk en snel een look waarmee je woning uit zal blinken. Maak de LED-strips op maat door ze met een schaar af te knippen en creëer het resultaat waar je naar op zoek bent.

Door een afstandsbediening of touch-button toe te voegen kun je eenvoudig de felheid van het licht aanpassen en de perfecte sfeer creëren in elke situatie. 

Kenmerken
Akoestische wandbekleding Wood & Felt

  • houten lamellen van MDF
  • 7 soorten houtfineer
  • PET-vilt van duurzaam gerecycled materiaal, kleuren: zwart of grijs
  • klasse A superieure geluidsabsorptie
  • FSC-gecertificeerd
  • panelen, H 240 x B 60 cm, dikte 2,2 cm of H 60 cm x B 60 cm, dikte 2,2 cm
  • opties: LED-verlichting, eindlatten, lambrisering

Een greep uit onze realisaties

Vraag uw offerte