Contacteer ons

Akoestische meerwaarde

Goede akoestiek, hoger rendement

Verschil standaard & akoestisch spanplafond Het doek van een standaard spanplafond heeft een dichte structuur. Een akoestisch spanplafond daarentegen is voorzien van kleine gaatjes, 250 000 microperforaties per vierkante meter om precies te zijn. Dankzij deze perforaties neemt het plafond de geluidstrillingen op in plaats van ze te weerkaatsen zoals een gewoon spanplafond. Hierdoor wordt de galm sterk verminderd. Het resultaat is een rustgevende ruimte met een perfecte akoestiek. De kleine gaatjes in het doek kunnen geluidstrillingen gemakkelijk doorlaten naar de laag isolatie erboven, die het vervolgens absorbeert. Bij een standaard spanplafond met een dichte doek is dit niet mogelijk en wordt het geluid weerkaatst in plaats van opgenomen.

Vlotte plaating

Stofvrij werken is een must,

Door onze expertise op het vlak van plaatsing kunnen we stofvrij het spanplafond gaan plaatsen. Het grote voordeel is hier voor in een renovatie van de woonkamer kunnen de grote meubelen blijven staan. Door dat we niet met het warmte pvc plafond werken kunnen deze ook niet gaan barsten of vervormen.

Correcte Planning

Omdat we ervan overtuigd zijn dat een woord een woord is,

Wij staan er prat op dat onze planning heilig is. Wanneer de datum van plaatsing beloofd is zal deze ook daadwerkelijk plaatsvinden op deze dag. Wanneer er door omstandigheden toch niet kan geplaatst worden zijn wij flexibel naar de wensen van de klant.

Verzend ons een bericht

Privacy Policy

Door verder gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met de privacy policy.

Door verder gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met de privacy policy. Meer info